Sjöstadsskolan - en skola för framtiden.

Sjöstadsskolan är en kommunal grundskola (F-9) i Hammarby Sjöstad. Skolan startades hösten 2006 och har förskola, grundskola, grundsärskola, fritidsverksamhet och en särskild undervisningsgrupp. Det går ca 1000 barn och elever i Sjöstadsskolan. Pedagogerna är utbildade inom sitt område och arbetar för att stödja elevernas kunskapsutveckling och möjlighet att nå goda resultat.  Vi arbetar aktivt med elevens trygghet och välmående utifrån ett elevhälsoperspektiv. Arbetslagen består av en eller två årskurser och undervisningen bedrivs i flexibla undervisningsgrupper. Vi har en väl utbyggd IT-satsning, med bland annat en dator per elev i högre årskurserna och iPads till de yngre eleverna. Sjöstadsskolans personal deltar i systematisk och kollektiv utveckling av undervisning.

Studiebesök på Sjöstadsskolan.