Låtskaparna

Hej!
Jag heter Pelle och jobbar på Sjöstadsskolan.
Jag har fått förtroendet att jobba med Sjöstadsskolans elever med olika musikprojekt och ett av de är ”Låtskaparna”.

Helt nya låtar
När vi ses jobbar vi med att skriva helt nya låtar utifrån elevernas intressen och framförallt fantasi.
Det här resulterar i fantastiska låtar som kan handla om såväl rymdäventyr som nallar som startar rockband men även saker som kan hända i skolan under en dag, det är otroligt kul att få vara med om när deras låt blir till.

Själv jobbar jag parallellt som professionell låtskrivare och har varit med om att skapa hits till världsstjärnor och det blir för mig en härlig kontrast att få höra och ta in barnens fantasi och utifrån det  skapa Sjöstadsskolans egna Hits, som sedan sprider sig mellan avdelningarna på skolan.

Ta er gärna lite tid och lyssna på några av de fantastiska låtarna här på webben!